Demir Çelik sektörünün ‘çatı fuarı’ olarak tanımlanan organizasyon METAL EXPO EURASIA, 11-14 Eylül 2019 günlerinde, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşiyor.  GALDER standında ziyaretçileri bilgilendirmenin yanı sıra özel semineriyle de profesyonellere ulaşıyor.

‘Çelik Medeniyettir’ mottosuyla hayata geçen METAL EXPO, 2019’da da geniş katılımcı profiliyle dikkat çekerken, geçen yıldan daha zengin ve yoğun bir konferans-seminer programı da fuarla eş zamanlı olarak düzenleniyor. GALDER Yönetim Kurulu Üyesi ve Tanıtım Komitesi Koordinatörü Bünyamin Halaç ve GALDER Genel Sekreteri S. Burcu Akyüz Akman 13 Eylül 2019, Cuma günü 14:30 – 15:30 saatleri arasında verecekleri seminerle Demir Çelik Sektörünün aktörlerini bilgilendirecekler. “Çeliği Korumada Sıcak Daldırma Galvaniz; Avantajlar ve Başarılı Bir Uygulama için Gerekli Kriterler” konulu seminer tüm ziyaretçilerin katılımına açık olacak. Metal Expo’nun destekçileri arasında yer alan GALDER ayrıca kendi standında da fuar boyunca ziyaretçileri bilgilendirecek. Sektöre özel yayınlarını ilgililerle buluşturacak.

Metal Expo hakkında ayrıntılı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için: www.metalexpo.com.tr