5’inci Olağan Genel Kurulumuz Gerçekleşti

Genel Galvanizciler Derneği’nin 5’inci Olağan Genel Kurul toplantısı 26 Kasım 2016 Cumartesi günü Crown Plaza Asia Oteli’nde gerçekleşti.  Mevcut yönetim kurulu genişleyen kadrosuyla tekrar seçildi.

Rafet Turan’ın Başkanı olduğu divan heyetinde Mustafa S. Göker ve Burcu Akman üye olarak görev aldılar. Kasım 2014 – Ekim 2016 dönemi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Mali Raporlar Genel Sekreter Burcu Akman tarafından sunuldu. Ardından Denetleme Kurulu Üyesi Sabri Üzüm Denetleme Kurulu Raporunu okudu.  Genel Kurulda yapılan değerlendirme ve oylamalarla geçen dönem Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu oy birliği ile ibra edildi.

Olağan Genel Kurul’da dernek tüzüğünün güncel gelişmelere uygun olarak güncellenmesi ve sürdürülebilir olması için önerilen değişiklikler görüşülerek karara bağlandı.

Verilen kahve molasının ardından Kasım 2016 – Aralık 2018 Dönemi için yönetim kurulu seçimi yapıldı. Alim Kınoğlu, Alper Akçam, Aykut Arslan, Bünyamin Halaç, Duygu Çınar, M. Cihan Yıldırım ve Nail Başöz’den oluşan yönetim kurulu seçildi. Sonucun açıklanmasının ardından konuşma yapan Cihan Yıldırım, kendilerine gösterdikleri destek ve güven için yönetim kurulu adına tüm delegelere teşekkür etti.

2017 yılı için hazırlanan tahmini bütçe Genel Kurul’un görüş ve onayına sunuldu. İlgili bütçe oy birliği ile kabul edildi. Ardından 2017 çalışma planı taslağı kısaca paylaşıldı.

Üyeler, saat 14:00’te sona eren Genel Kurul’un ardından öğlen yemeğiyle keyifli zaman geçirdiler.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]