GALDER’in 2013’te başlatılan üye ziyaretleri programı hızla devam ediyor. İstanbul ve çevresinde bulunan tesislerle hayata geçen program, yeni yıla Ocak ayında Ankara firmalarıyla başlangıç yaptı.  GALDER Yönetim Kurulu, üyeleri ve galvaniz firmalarını gezdi.

10 ve 11 Ocak günleri gerçekleşen firma ziyaretlerine Yönetim Kurulu Başkanı M. Cihan Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri; Bünyamin Halaç, , Serdar Kazancı, Alim Kınoğlu, Engin Meydanlık, Hasan Şemsi, Çağatay Demirhan ve Genel Sekreteri S. Burcu Akman katıldılar.  Sırasıyla Kartal Metal, Çekosan Çelik Konstrüksiyon, Işın Galvaniz, Çepaş-Gonvarri, ŞA-RA Group, Mitaş Galvaniz ve Başöz Enerji ziyaret edildi. Üye firmaların görüşleri alındı, dernekten ve sektörden beklentileri öğrenildi. Üye olmayan galvaniz firmalarına GALDER’in ve sektöre dair çalışmalarının tanıtıldığı görüşmelerde, yeni dostlukların temelleri atıldı.

Geçen yıl başlatılan program, derneğin üyeleriyle bir araya geldiği, sektörün güncel konularının görüşüldüğü toplantılara dönüştü.  Bu görüşmeler derneğin gelecek çalışmalarına yön verirken,  bağların güçlenmesine, sektörün iç motivasyonun artmasına da yardımcı oluyor.

Öte yandan üye olmayan firmalar da ziyaret ederek, yeni ilişkiler geliştiriyor, sektörün tek vücut olması için çalışmalar sürdürülüyor. Ziyaretler sonucunda Çekosan Çelik Konstrüksiyon, Işın Galvaniz ve  ŞA-RA Group GALDER ailesine katılmaya karar verdiler.

Zamanın kısıtlı olması nedeniyle 2 ayrı program olarak tasarlanan Ankara firma ziyaretleri 28 – 29 Mart tarihlerinde kaldığı yerden devam edecek.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]