Korozyonun Farkında mıyız?

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü Metal Sanayi Daire Başkanı Ümit Yasin Güven , TÇÜD (Türkiye Çelik Üreticileri Derneği) Direktörü Serpil Çimen, TUCSA (Türk Yapısal Çelik Derneği) Başkanı Yener Gür’eş ve GALDER (Genel Galvanizciler Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Halaç’ın katılımlarıyla gerçekleşecek Online Panelimizde “Korozyon Farkındalığı”nı ele alıyoruz.

GALDER Genel Sekreteri S. Burcu Akyüz’ün moderatörlüğünde yapılacak Korozyon Farkındalığı Paneli 1 Haziran 2021 Salı günü 13:30 – 16:00 saatlerinde IZA (Uluslararası Çinko Birliği)’nın Webinar Serisi Ana Sponsorluğu; üyelerimiz ANI Metal, Koruma Klor Alkali, Marmara Siegener Galvaniz ve Zinkpower İzmir Galvaniz firmalarının Panel Sponsorluklarıyla gerçekleşiyor.

Metal korozyonunun çevresel, ekonomik ve yapısal etkileri; korozyonu önleme ve kontrol altına alma yöntemleri; Türkiye’den ve dünyadan ilgi çeken uygulamalar; korozyon farkındalığını arttırma ve korozyonla mücadelede yapılabilecekler bu panelde konuşulacak.

Tüm çelik endüstrisi ve çelik kullanıcılarına hitap eden içeriği ve değerli panelistleriyle dikkat çeken Korozyon Farkındalığı Paneli’ne katılım ücretsiz, kontenjan sınırlıdır.

Online panelimizi bilgisayar, Mac, iPad, iPhone veya Android cihazlardan, tablet ya da akıllı telefonlardan izleyebilirsiniz.

Korozyon Farkındalığı Paneli Kayıt Formu

(Kayıt ve Katılım Ücretsizdir.)