3. Sıcak Daldırma Galvaniz Konferansı

Genel Galvanizciler Derneği (GALDER) tarafından ilk kez 2014 yılında düzenlenen Sıcak Daldırma Galvaniz konferansları artan bir ilgi ve giderek zenginleşen içeriğiyle galvaniz sektörünü bilgilendiriyor.

8 – 9  Mayıs 2023 günlerinde Crown Plaza İstanbul Asia Oteli‘nde gerçekleşecek Sıcak Daldırma Galvaniz Konferansı’yla serimiz devam ediyor.

Simultane Çeviri

Yerli ve yabancı konuşmacıların sunumları boyunca Türkçe – İngilizce simulatane çeviri hizmeti de katılımcılara sunuluyor.

Sıcak Daldırma Galvaniz Konferansı Türkiye Sıcak Daldırma Galvaniz Endüstrisi’nin tüm ilgilerini bir araya getiriyor. Konferansın fuaye alanında Türkiye’nin dört bir yanından gelen galvanizcilerle galvaniz sektörüne ürün, hizmet, danışmanlık, mühendislik, ekipman imalatı / tedariki gibi konularda faaliyet gösteren firmaları buluşturuyor. Bu haliyle 1,5 gün sürecek etkinlik, iş geliştirme açısından katılımcılara eşsiz bir fırsat sunuyor.

Konferans Konuları ve Konuşmacılar

Alanında Türkiye’nin ve dünyanın öncü isimlerinden oluşan konuşmacılar sıcak daldırma galvaniz sektörüne dair güncel konuları ele alacaklar.

• Sıcak daldırma galvaniz prosesinde teknoloji ve yeni uygulamalar
    • Sürdürülebilir tesisler ve enerji verimliliği
    • Galvaniz sektöründe pazar geliştirme
    • Döngüsel ekonomi
    • Çinko Pazar eğilimleri
    • Standart ve yönetmeliklerdeki güncel bilgiler ve yeni uygulamalar

Dünya galvaniz sektöründe isimleriyle adeta bir marka haline gelen konuklarımız arasında Geoff Crowley, Murray Cook ve Vasile Rus yer alacak. Diğer davetli konuşmacılarımızın programları netleşmesiyle beraber sosyal medya araçlarımızdan ve web sitemizden duyurulacak.

Katılım ve Kayıt

3. Sıcak Daldırma Galvaniz Konferansı’na kayıtlar sadece websitemiz üzerinden gerçekleşecektir. Kayıt formunu doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Aynı firmadan birden çok katılımcı olması halinde her bir katılımcı için ayrı form doldurulması gereklidir.

Kayıt formuna linkten ulaşabilirsiniz: https://www.galder.org.tr/3-sdg-konferansi-delege-kayit-formu/

Kayıt türü Erken Kayıt İndirimi

(27 Şubat 2023’e kadar)

(EURO)*

Kayıt Ücreti

(28 Şubat 2023’ten itibaren ) (EURO)*

GALDER Üyesi (kendisi) 50 75
GALDER üye firma çalışanı 50 75
Yerli firma katılımcısı 250 350
Yurtdışı katılımcı 500 750
Sponsorlar** Ücretsiz Ücretsiz
Akademisyenler / STK’lar Ücretsiz Ücretsiz
* Yukarıda verilen fiyatlara %18 KDV eklenecektir.

** Sponsor katılımları sponsorluk paketlerine göre firmalara sunulan adetle sınırlıdır.

VCD-logo

Platinum Sponsor