3. Sıcak Daldırma Galvaniz Konferansı Delege Kayıt Formu
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı iseniz ya da Türkiye'de oturum / çalışma iznine sahipseniz lütfen T.C. Kimlik numaranızı bu alana yazınız. Bu kriterlere sahip değilseniz lütfen pasaport numaranızı yazınız.
Gala yemeğine katılım ücretsizdir. Ancak transfer ve diğer detayların planlaması için katılım bilgisi vermeniz önemlidir.
Belirtilen Erken Kayıt Ücretleri 27 Şubat 2023 gün sonuna kadar geçerlidir. 28 Şubat 2023 itibariyle Erken Kayıt İndirimi sona erecek ve bu tarih itibariyle yapılacak kayıtlarda indirimsiz fiyatlar uygulanacaktır. Ayrıntılı bilgi için lütfen etkinlik sayfasını inceleyin.
İptal ve İade Politikası: İptaller Genel Galvanizciler Derneği'ne, etkinlik@galder.org.tr adresine e-posta ile yazılı olarak bildirilmelidir. İade için son bildirim tarihi 15 Nisan 2023'tür. 15 Nisan 2023 tarihinden sonra gelen iptal taleplerinde iade yapılmaz. Tüm geri ödemelerde banka masrafları / işlem ücretleri delegeye aittir ve iadelerde %40 kesinti uygulanır. Aynı koşullara sahip olmak koşuluyla delege değişikliğine her zaman izin verilir. Delege değişikliği söz konusu olduğunda, yeni kişinin daha yüksek kayıt ücreti kriterlerine uygun olması halinde aradaki fark yeni delegeden talep edilir. Konaklama iptalleri doğrudan otele görüşülmelidir. konaklama iptallerinde GALDER sorumluluk kabul etmemektedir.

Platinum Sponsor

ANI-LOGO