[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”3.22.3″ background_color=”#000000″][et_pb_fullwidth_header title=”ÇİNKO TEDARİKÇİSİ” subhead=”ÜYE FİRMALAR” text_orientation=”center” admin_label=”BAŞLIK – ÜYE ÇİNKO TEDARİK FİRMALARI” _builder_version=”4.7.7″ background_color=”rgba(255, 255, 255, 0)” height=”140px” custom_margin=”||50px||false|false” custom_padding=”0px||0px||false|false” hover_enabled=”0″ button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover=”null” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover=”null” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover=”null” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover=”null” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover=”null” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover=”null” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover=”null” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover=”null” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover=”null” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover=”null” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover=”null” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover=”null” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover=”null” button_two_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover=”null” sticky_enabled=”0″][/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22.3″][et_pb_row column_structure=”1_4,1_4,1_4,1_4″ _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_blurb image=”https://www.galder.org.tr/wp-content/uploads/2017/12/ACE-LOGO.jpg” image_max_width=”50%” admin_label=”ACE” _builder_version=”4.1″ header_level=”h6″ header_font=”|||||on|||” header_text_color=”#000000″ body_text_color=”#000000″ body_font_size=”11px” custom_margin=”|0px||0px|false|true” custom_padding=”5px|0px|5px|5px|true|false” header_text_shadow_style=”preset1″ border_width_all=”1px” border_color_all=”#e0e0e0″]

ACE Dış Ticaret Organizasyon Merkezi A.Ş.

Üye – 1: Ayçin Erol

Tel: 0 (262) 759 18 18
e-posta: info@acewlt.com
Web: www.acewlt.com
Adres: Muallimköy Caddesi No:34 Muallimköy 41400 Gebze Kocaeli

Ürün / Hizmetler:
Metal ticareti (alüminyum ve diğer demir dışı metaller), Londra Metal Borsası onaylı antrepo işleticiliği, lojistik ve dağıtım hizmetleri

Aycore Madencilik İth. ve İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti.

Üye – 1: Bubinza Peter Bubinza
Tel: +90 352 222 38 45

e-posta:  bubinza@aycore.com
Web: tr.aycore.com
Adres: Tacettin Veli Mah. Tacettin Veli Bulvarı, Üzüm Plaza No:17/27, Melikgazi/ Kayseri

Ürün / Hizmetler:

Çinko cevheri, külçe çinko, kurşun konsantre

İpek Mobilya A.Ş.
ÇİNKOM ŞUBESİ

Üye – 1: A. Metin Enç
Tel: 0352 696 73 52
e-posta:metin.enc@cinkom.com.tr
Web:www.cinkom.com.tr
Adres: Örenşehir Küme Evleri Mah. No: 1 Kayseri Adana Devlet Yolu 20. Km İncesu Kayseri

Ürün / Hizmetler:
Külçe çinko üretimi ve satışı

Ekin Maden Tic. Ve San. A.Ş.

Üye – 1: Gökhan Yüksel

Tel: 0 (212) 329  03 29
e-posta:info@ekinmaden.com.tr
Web: www.ekinmaden.com.tr
Adres: Büyükdere Caddesi USO Center No:245 Kat:11 Maslak İstanbul 34398

Ürün / Hizmetler:
Demir dışı metallerin ticareti; çinko, kurşun, bakır, alüminyum

GKS Değerli Madencilik San. ve Tic. A.Ş.

Üye – 1: Kenan Aksoy

Tel: 0 (212)  512 00 49
e-posta:gksticaret@hotmail.com
Web:
Adres: Molla Fenari Mah. Şeref Efendi Sok. Arkon Han. No.15 K.3 Fatih İstanbul

Çinko, alüminyum satışı

Hales Metal Madencilik Dış Tic. Ltd. Şti.

Üye – 1: Meisam Ahmadi

Tel: 0 (212) 623 02 42
e-posta: info@halesmetal.com.tr
Web:www.halesmetal.com.tr
Adres: Bahçeşehir 1. kısım Mah. Mesa Nurol Evleri Sazlı Bahçe sit. B. Blok D.34 Başakşehir İstanbul

Ürün / Hizmetler:
Çinko külçe, çinko oksit, bakır külçe, pirinç külçe

Hepşen Kimya San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Üye – 1: Tuncer Hepşen

Tel: 0 (212) 803 08 00
e-posta:info@hepsenkimya.com.tr
Web:  www.hepsenkimya.com.tr
Adres: 15 Temmuz Mah. Bahar Cad. Nurol Park Sitesi J Blok No:43 Ofis No:15 D: 153-154 Güneşli Bağcılar İstanbul

Ürün / Hizmetler:
Külçe çinko, flaks, gübrelik, yemlik ve saf çinko oksit

MEB Metal Ve Bileşikleri San.Ve Tic. Ltd. Şti.

Üye – 1: Evren Kumcu

Tel: 0 (262) 641 77 10
e-posta:info@mebmetal.com
Web: www.mebmetal.com
Adres: Barış Mah. 1804/2 Sokak No:24 Gebze Kocaeli

Ürün / Hizmetler:
Çinko oksit, yemlik çinko oksit, çinko içerikli sıvı ve katı gübre

Mutlu Metal Ve Kimya San. Ve Tic. Ltd.Şti.

Üye – 1: A.Kadir Mutlu

Tel: 0 (216) 593 11 57

e-posta: info@mutlumetal.net
Web:www.mutlumetal.net
Adres: Aydınlı Mah. Birlik O.S.B.  1.Sokak No:5 34953 Tuzla İstanbul

Ürün / Hizmetler:
Çinko geri kazanım; çinko sülfat, külçe çinko ve teknik kalite çinko oksit imalatı.

NİT Metal A.Ş

Üye – 1:  Ali Norouzi

Tel: 0 (212) 356 10 11

e-posta: info@nitmetal.com.tr
Web: www.nitmetal.com.tr
Adres: Mahmutbey Mah. Taşocağı Yolu Cad. Ağaoğlu My Office 212 İst. No:3          B Blok Kat:10 D:168 Güneşli Bağcılar İstanbul

Birincil formdaki demir dışı metallerin toptan ticareti / Çinko

OR-METAL Ltd. Şti.

Üye – 1: Yaşar Avcı

Tel: 0 (216) 450 27 80 – 82
e-posta:oreksmaden@superonline.com
Web:  www.or-metaldisticaret.com
Adres: Bağdat Cad. Sarıköşk Apt.
No: 103 / 2 Kadıköy İstanbul

Madencilik

SABA Zinc Dış Tic. Ltd. Şti.

Üye – 1: Mahdi Nazari
Tel: 0 (212) 270 00 46 / 325 15 35
e-posta: mehdi@sabazinc.com
Web:www.sabazinc.com