Genel Galvanizciler Derneği (GALDER) tarafından ilk kez 2014 yılında düzenlenen Sıcak Daldırma Galvaniz konferansları artan bir ilgi ve giderek zenginleşen içeriğiyle galvaniz sektörünü bilgilendiriyor.

GALDER’in ev sahipliğini üstlendiği uluslararası etkinlikler ve Kovid salgını nedeniyle ara verilen konferans serisi kaldığı yerden, daha güçlü bir şekilde devam ediyor.  8 – 9 Mayıs 2023 tarihlerinde Türkiye Sıcak Daldırma Galvaniz Endüstrisi Istanbul‘da toplanıyor. Galvaniz dünyasının yıldızları ve alanında uzman konuşmacılar sürdürülebilir tesisler, enerji verimliliği, çinko pazarı analizleri, yeni teknolojiler ve uygulamalar, galvaniz sektöründe pazar geliştirme, döngüsel ekonomi, SDG sektöründe güncel standart ve yönetmelikler konularını ele alacaklar.

Yerli ve yabancı konuşmacıların sunumları boyunca Türkçe – İngilizce simulatane çeviri hizmeti de katılımcılara sunulacak.

Sıcak Daldırma Galvaniz Konferansı Türkiye Sıcak Daldırma Galvaniz Endüstrisi’nin tüm ilgilerini bir araya getiriyor. Konferansın fuaye alanında Türkiye’nin dört bir yanından gelen galvanizcilerle galvaniz sektörüne ürün, hizmet, danışmanlık, mühendislik, ekipman imalatı / tedariki gibi konularda faaliyet gösteren firmaları buluşturuyor. Bu haliyle 1,5 gün sürecek etkinlik, iş geliştirme açısından katılımcılara eşsiz bir fırsat sunuyor.

Sektörümüzde merakla beklenen konferansımızla ilgili ayrıntılı bilgi ve online kayıt 20 Ocak 2023’te web sitemizde yayınlanacak.

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir