EGGA tarafından 3 yılda 1 organize edilerek dünya galvaniz endüstrisini bir araya getiren, sektörümüzün en büyük etkinliği Intergalva için kayıtlar başladı.  Merakla beklenen buluşma, 10 – 14 Haziran 2024 günlerinde Belçika’nın Bruge kentinde gerçekleşecek. Intergalva 2024 sektörümüze özel dünyanın en kapsamlı fuarı, güncel konuların ele alındığı konferansı, interaktif workshopları ve tesis gezileriyle galvaniz endüstrisine ışık tutacak.

Derneğimizin EGGA üyesi olması nedeniyle GALDER üyelerine konferans kayıt ücretlerinde indirim sunulmuştur. GALDER üye indiriminden yararlanabilmek için lütfen kayıt işleminize başlamadan önce derneğimizle 0533 423 28 73 nolu telefondan iletişim kurarak, özel indirim kodunuzu alınız.

Konferans Kayıt Ücreti 12 Nisan 2024’e kadar 12 Nisan 2024’ten sonra
Delege 1,195 Avro 1,295 Avro
Delege – Üye1 1,095 Avro 1,295 Avro
Katılımcı Eşi2 295 Avro 295 Avro

1 EGGA üyesi ulusal derneklere üye olan firmalardan katılanlara özel indirim (indirim kodunuzu başvuru işlemlerinize başlamadan önce GALDER’den temin edebilirsiniz)

2 Eş Katılımcı, katılımcı delegenin resmi eşini ifade eder. Özel indirime sahip bu kategori de eş sadece sosyal (kokteyl, gala yemeği,vb.) etkinliklere katılabilir. Bu kategoriye aynı firmadan ikinci bir delege başvuru yapamaz.

*Belçika’daki KDV oranı %21 olup bu gidere istinaden Belçika’dan vergi iadesi alınamamaktadır. KDV tutarı kayıt işleminin sonunda yukarı gösterilen tutarlara eklenecektir.

** Yukarıda verilen ücretler sadece konferans kaydı için olup, konaklama ve ulaşım giderleri hariçtir.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için: https://intergalva.com/

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir