International Zinc Association (IZA – Uluslararası Çinko Birliği) ve Türkiye Sıcak Daldırma Galvaniz Sektörü’nün temsilcisi Genel Galvanizciler Derneği’nin(GALDER) birlikte düzenledikleri 4. International Zinc Conference (Uluslararası Çinko Konferansı -Avrupa) 8 – 10 Mayıs 2022 tarihlerinde The Ritz-Carlton İstanbul Oteli’nde gerçekleşecek.   COVID-19 salgını nedeniyle zorunlu olarak yeniden ötelenen konferans, zengin içeriğiyle dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın desteklediği Çinko Konferansı küresel ve bölgesel çinko metali pazar eğilimleri hakkında güncel bilgiyi paylaşıyor, alt sektörlerden genel galvaniz, sürekli galvaniz, döküm ve pirinç sanayilerine odaklanıyor ve sürdürülebilir standartları ele alıyor. 1 buçuk gün sürecek konferans, galvaniz tesisleri turuyla tamamlanıyor. Dünyanın önde gelen endüstri paydaşları, teknik uzmanları ve kıdemli analistleri konuşmacılar arasında yer alıyor. Uluslararası etkinlik olması nedeniyle tüm sunumların İngilizce yapılacağı Konferansta Türkçe simultane çeviri hizmeti de bulunuyor.

Türkiye’den katılımcılara ve Dernek Üyelerine özel indirimli kayıt fırsatları

Delege Kayıt ücretinin 1.950 Avro olduğu konferansın Türkiye’de yapılması nedeniyle Türkiye’deki firmaların Türk ve yabancı çalışanları (Türkiye’de çalışma veya oturma iznine sahip olanlar) için belirlenen kayıt ücreti 350 Avro‘dur. Ev sahibi ve organizasyon ortağı GALDER’in üyelerine 100 Avro ek indirim sunuluyor.  Ayrıca Konferansın destekleyen kuruluşları arasında bulunan İstanbul Bakır ve Pirinç Sanayicileri Derneği,  YİSAD (Yassı Çelik, İhracat ve Sanayicileri Derneği) ,  TUCSA (Türk Yapısal Çelik Derneği) ve TÜDÖKSAD (Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği) üyelerinin de 50 Avro ek indirim hakkı bulunuyor. İndirim kodları GALDER’den temin edilebiliyor. Kayıt işlemleri Ocak 2022 itibariyle IZA’nın websitesinden yapılabilecek.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı‘nın değerli destekleriyle

Destekleyen Kuruluşlar
İstanbul Bakır ve Pirinç Sanayicileri Derneği
TUCSA (Türk Yapısal Çelik Derneği)
TÜDÖKSAD (Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği)
YİSAD – Yassı Çelik, İhracat ve Sanayicileri Derneği

İnşaatnoktası
Steel Orbis
Metalsan

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için:  https://www.zinc.org/international-zinc-conference-europe-2022/

Uluslararası Çinko Konferansı Hakkında

2017’de Belçika’nın Brüksel şehrinde başlayan uluslararası konferans serisi, 2018’de Stockholm (İsveç), 2019’da Avrupa Kültür Başkenti ilan edilen Filibe’de (Bulgaristan) yapıldı ve Avrupa’nın yanı sıra Asya, Afrika başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından ana çinko endüstri temsilcilerini ve çinko kullanıcısı sektörlerin artan ilgisiyle karşılandı. Mart 2020’de İstanbul’da yapılması planlanan International Zinc Conference, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle sağlıklı ve güvenli toplantı ortamının oluşacağı döneme ertelendi.

IZA Hakkında

Uluslararası Çinko Birliği (IZA), 1991’de kurulmuş, kar amacı gütmeyen bir kurumdur. Küresel olarak çinko endüstrisini temsil eden IZA,  çinkonun modern yaşam için sürdürülebilir ve gerekli olduğunun bilindiği bir dünyayı hedefler. IZA’nın önceliği çinko pazarlarının büyümesine ve korunmasına yardımcı olmak ve sektöre Çevre ve Sürdürülebilir Kalkınma, Teknoloji ve Pazar Geliştirme ve İletişim alanlarında programlar yoluyla destek vermektir.  Özel projeler, üyelerle yakın işbirliği içerisinde ve müşteri gruplarının ve ilgili paydaşların yerel, bölgesel veya küresel düzeylerde katılımı ve desteği ile yürütülmektedir. Ayrıntılı bilgi için: www.zinc.org

Haber, Etkinlik ve Duyurularımız için bültenimize abone olun.

Başarıyla abone oldunuz!