Avrasya bölgesinin önde gelen uluslararası 6 sanayi fuarı, “Birlikten kuvvet doğar!” sloganıyla WIN EURASIA adı altında birleşti. 15 – 18 Mart 2018 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek WIN EURASIA, Metalworking EURASIA, SurfaceTechnology EURASIA, Welding EURASIA, IAMD EURASIA, Electrotech EURASIA ve CeMAT EURASIA fuarlarının katılımcı ve ziyaretçilerini tek çatı altında buluşturacak. Deutsche Messe’nin Türkiye iştiraki Hannover Fairs Turkey Fuarcılık tarafından düzenlenen WIN EURASIA, dünya genelinden 3 bine yakın katılımcı ve 85 binin üzerinde ziyaretçi bekliyor.

WIN EURASIA destekçileri arasında bulunan Genel Galvanizciler Derneği GALDER, Metalworking Eurasia’daki standında ziyaretçileri ağırlamaya hazırlıyor. 14’üncü Salon D141’de yer alacak GALDER, sıcak daldırma galvanizi tanıtıp, sektöre dair merak edilenleri anlatacak.

Endüstri 4.0 deneyim alanı üretimin geleceğine ışık tutacak

WIN EURASIA’nın katılımcı ve ziyaretçileri buluşturan geniş fuar alanının yanı sıra Endüstri 4.0 için çok geniş bir deneyim alanı sunacağını da belirten Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel şöyle konuştu:

“Fuarlar, ticaretin olduğu kadar bilgi ve deneyimin de merkez üssü haline gelmeliler. Biz WIN EURASIA’da buna çok önem veriyoruz. Endüstri 4.0 için özel bir deneyim alanı oluşturduk.  Endüstri 4.0 özel sunum alanlarımızla katılımcı ve ziyaretçilerimize interaktif bir ortam sunacak, sektörün vizyonunu genişletecek bir fuara imza atacağız.”

Endüstri 4.0 başlığına özel bir yer ayrılan WIN EURASIA’da yerli ve yabancı firmalar son teknoloji ürün ve hizmetlerini İstanbul’da tanıtma fırsatı bulacak. Endüstri 4.0 odaklı özel konseptiyle hayata geçirilen özel alanları ve yeni uygulamalarıyla WIN EURASIA dünya sanayi devlerinin son teknolojilerini göstermek için yarışacağı bir vitrin olacak.

Sac işlemeden metal şekillendirme teknolojilerine; otomasyon hizmetlerinden elektrik ve elektronik ekipmanlara; hidrolik ve pnömatik hizmetlerden tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm eko-sistem bu yıl WIN EURASIA’da sergilenecek.