[et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”on” specialty=”off” _builder_version=”3.0.92″ background_color=”#000000″][et_pb_fullwidth_header admin_label=”BAŞLIK” _builder_version=”3.0.92″ title=”GALDER ARKIMEET 2013’TE MİMARLARLA BULUŞTU” text_orientation=”center” header_fullscreen=”off” header_scroll_down=”off” image_orientation=”center” background_layout=”dark” content_orientation=”center” custom_button_one=”off” button_one_icon_placement=”right” custom_button_two=”off” button_two_icon_placement=”right” /][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından 7 – 8 Ekim’de İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen “ARKIMEET 2013”, dünyanın dört bir yanından gelen mimarı ağırladı. GALDER’in de stant kurarak katıldığı etkinlikte sıcak daldırma galvaniz sektörü mimarlara ve ilgili sektörlere tanıtıldı.

Arkimeet 2013’le mimarlık dünyasına kapılarını açan GALDER, Galvaniz Dünyası dergisi ve örnek projelerle ilgi topladı. Her sene 7 Ekim’de kutlanan Dünya Mimarlık Günü’nde kapılarını açan etkinliğin teması “ByPass” olarak belirlendi.

ARKIMEET 2013, ByPass temasını ulusal ve uluslararası konferans, panel ve atölye çalışmalarının yanı sıra özel etkinliklerle de ele alıyor. ARKIMEET kapsamında mimarlık, şehir planlama, medya, müzik gibi birçok farklı disiplinlerden gelen kişiler Pecha Kucha Night* İstanbul’da ByPass temasını kendi yorumlarıyla ele aldı, hızlı ve eğlenceli Pecha Kucha sunumlarıyla kentsel ByPass yorumlarını ARKIMEET 2013 katılımcıları ile paylaştılar. Açılış konuşmasını Şafak Pavey’in yaptığı etkinliğin konuşmacıları arasında Ali Taptık, Arman Akdoğan, Koray Çalışkan, Yaşar Adanalı, Ömer Selçuk Baz ve Ertuğ Uçar yer aldılar.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]