[et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”on” specialty=”off” _builder_version=”3.0.92″ background_color=”#000000″][et_pb_fullwidth_header admin_label=”BAŞLIK” _builder_version=”3.0.92″ title=”İNGİLTERE GALVANİZCİLER DERNEĞİ’NDEN TÜRKİYE ZİYARETİ” text_orientation=”center” header_fullscreen=”off” header_scroll_down=”off” image_orientation=”center” background_layout=”dark” content_orientation=”center” custom_button_one=”off” button_one_icon_placement=”right” custom_button_two=”off” button_two_icon_placement=”right” /][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

İngiltere Galvanizciler Derneği UKGA, 18 – 19 Mart günlerinde İstanbul ve çevresindeki tesisleri gezmek üzere Türkiye’ye geldi.

İngilitere Galvanizciler Derneği’nin her yıl farklı ülke ve şehirlere yaptığı ziyaret programının İstanbul bölümüne UKGA üyelerinin ilgisi yoğundu. 13 üyesiyle İstanbul’a gelen UKGA Genel Müdürü Bill Smith bu ziyaretin UKGA ve GALDER ilişkisini güçlendirerek, uzun yıllar sürecek dostlukların ve işbirliklerinin başlangıcı olacağını dile getirdi.

Ziyaretlerin ilk günü Gülmelet Galvaniz’in Hendek’deki fabrikasını ziyaret eden üyeler, firma ortakları ve yetkilileriyle mesleki konularda sohbet edip, bilgi paylaştılar. Hendek’teki program Gülmelet’in sponsorluğunda gerçekleşen öğlen yemeğiyle son buldu.

19 Mart Çarşamba günü Haymet Makine’yle başlayan ziyaretlerde, Haymet Makine ve Eksas’ın ortak hazırladığı sunumu izleyen konuklar, tesisi gezerek ürünler hakkında bilgi aldılar. Ardından Marmara Siegener Galvaniz’in İzmit fabrikasını gezdiler. Marmara Siegener sponsorluğundaki öğlen yemeğini takiben, firmanın Gebze fabrikası da ziyaret edildi. Ardından MEB Metal’le geçen heyet, Türkiye pazarı ve firmanın ürünleri hakkında bilgi aldı. Tesisi ve laboratuvarları gezdi. Program MEB Metal’in sponsorluğunu üstlendiği akşam yemeğiyle sona erdi.

Tesislerinin kapılarını açan, mesleki paylaşım platformuna ortam sağlayan ve Türk misafirperverliğini nazik ikramlarıyla gösteren firma yetkililerine teşekkür eden Bill Smith, Abbas Gül – Gülmelet, Soner Feratoğlu – Haymet Makine, Mehmet Yıldırım – Marmara Siegener ve Kadir Kumcu – MEB Metal’e UKGA’in özel hediyesini sundu.

Ziyaret programı organizasyonunda ve ziyaret süresince yanlarında olan GALDER’e ve Genel Sekreter Burcu Akman’a da teşekkür eden Smith, GALDER üyelerini de İngiltere’de benzer bir organizasyonla görmekten mutluluk duyacaklarını söyledi.

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]