[et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”on” specialty=”off” _builder_version=”3.0.92″ background_color=”#000000″][et_pb_fullwidth_header admin_label=”BAŞLIK” _builder_version=”3.0.92″ title=”SDG KONFERANS DUYURUSU” text_orientation=”center” header_fullscreen=”off” header_scroll_down=”off” image_orientation=”center” background_layout=”dark” content_orientation=”center” custom_button_one=”off” button_one_icon_placement=”right” custom_button_two=”off” button_two_icon_placement=”right” /][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Konferans Hakkında

Türkiye’deki sıcak daldırma galvanizcileri tek çatı altına toplayan GALDER, ülkemizde ilk kez düzenlenecek Sıcak Daldırma Galvaniz Konferansı’na imza atıyor. Sıcak daldırma galvaniz firmalarını, tedarikçileri, ilgili sektör profesyonellerini, mühendisleri ve akademisyenleri bir araya getirecek konferans, sektörün güncel konularını ele alıyor, geleceğine ışık tutuyor. Merak edilenler, konunun uzmanları tarafından yanıt buluyor.

 

Tarih : 11 Nisan 2014

Yer : Crown Plaza Asia, İstanbul

Saat : 9:00-17:30

Martin Gagné’den Galvanizlemede Yeni Uygulamalar

GALDER’in üyesi olduğu IZA (Uluslararası Çinko Birliği) ile işbirliği çerçevesinde IZA’nın Teknoloji ve Pazar Geliştirme Komitesi’nde yer alan Martin Gagné konuk konuşmacı olarak konferansa katılıyor. Çelik ve çinko endüstrilerinde 25 yılı aşkın tecrübeye sahip Kanadalı mühendis, sunumunda; Proses Teknolojisinde Yenilikler’in yarı sıra Galvanizlemede yeni uygulamalar ve vaka çalışmaları, Galvanizli çeliğin performansı: Korozyonu tahmin etme araçları, Boyanmış galvanizli çeliğin performansı gibi konuları da ele alacak.

 


Ayrıntılı bilgi ve katılım için

Galder’in Genel Galvanizciler Derneği
0216 445 71 21
info@galder.org.tr

KaydetKaydet

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]