[et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”on” specialty=”off” _builder_version=”3.0.92″ background_color=”#000000″][et_pb_fullwidth_header admin_label=”BAŞLIK” _builder_version=”3.0.92″ title=”GALDER ÜYELERİ GELENEKSEL İFTAR’DA BULUŞTU” text_orientation=”center” header_fullscreen=”off” header_scroll_down=”off” image_orientation=”center” background_layout=”dark” content_orientation=”center” custom_button_one=”off” button_one_icon_placement=”right” custom_button_two=”off” button_two_icon_placement=”right” /][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Sıcak Daldırma Galvanizin Duayenleri Onurlandırıldı

Genel Galvanizciler Derneği (GALDER)  bu yıl 4’üncü kez düzenlediği Geleneksel İftar’la sektörü bir araya getirdi. 26 Haziran günü Crown Plaza Asia, İstanbul otelinde gerçekleşen iftar, Sektör Onur Ödülleri töreniyle renklendi.

GALDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Cihan Yıldırım iftardan önce kısa bir konuşmayla konuklara seslenerek, bu özel gecede onlarla bir arada olmaktan onur duyduklarını dile getirdi.

İftarın ardından kısa bir filmle “Sektör Onur Ödülü”ne layık görülen profesyoneller tanıtıldı. Sıcak daldırma galvaniz sektöründe 30 yıl ve üzeri sürece çalışmış üyelerin plaketlerini GALDER Yönetim Kurulu Üyeleri hep beraber sundular.

Yönetim Kurulu iftar organizasyonuna destek veren Anı Çinko Oksit Ve Metal San.Tic.Ltd.Şti adına Işık Atay ve Alper Akçam’a, ESTGAL Sıcak Daldırma Galvaniz Teknolojileri San. Ve Tic. A.Ş. adına Erhan Baycan ve Hakan Zorlu’ya, Teknik Plastik firması adına Tekin Uygur’a teşekkür etti. Her bir sponsor firma için Tema’ya yaptıpılan fidan bağışı sertifikalarını firma yetkilerine takdim etti.

Onur ödülü alanlar:

İsim Firma Çalışmaya başladığı yıl Toplam süre / yıl
A Semih Akyüz Kısmet Metal San. Ve Tic. A.Ş. 1974 41
Hüseyin Mercankaya Kısmet Metal San. Ve Tic. A.Ş. 1977 38
Kadir Yeter Alka Sanayi İnş. Ve Tic. A.Ş. 1981 34
Yüksel Kardeş Gersan Elektrik Tic. Ve San. A.Ş. 1979 36
Hasan Doğru Ersan Galvaniz Ve Enerji San. A.Ş. 1980 35
Haluk Türk ŞA-RA Enerji İnş. Tic. San. A.Ş. 1985 30
Raşit Mor ŞA-RA Enerji İnş. Tic. San. A.Ş. 1985 30
Şadi Türk ŞA-RA Enerji İnş. Tic. San. A.Ş. 1985 30

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]