[et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”on” specialty=”off” _builder_version=”3.0.92″ background_color=”#000000″][et_pb_fullwidth_header admin_label=”BAŞLIK” _builder_version=”3.0.92″ title=”STT EURASIA BASIN TOPLANTISIYLA TANITILDI” text_orientation=”center” header_fullscreen=”off” header_scroll_down=”off” image_orientation=”center” background_layout=”dark” content_orientation=”center” custom_button_one=”off” button_one_icon_placement=”right” custom_button_two=”off” button_two_icon_placement=”right” /][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

STT Eurasia Fuarı Ekim’de İstanbul’da

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da gerçekleşen ve her iki fuara dair bilgilendirmeler yapılan basın toplantısının ev sahipliğini Artkim Fuarcılık, Alman FairFair GmbH, ve Galder Genel Galvanizciler Derneği yaptı.

PaintExpo Eurasia Fuarı’nda FairFair GmbH’nin Türkiye’deki iş ortağı Artkim Fuarcılık adına konuşan Genel Müdür Ahmet Güler ise, Türkiye ihracatına en büyük katkı sağlayan sektörler arasında kimya sektörünün 3. sırada olduğuna dikkat çekerek “beyaz eşyadan otomotive, mimariden enerji kaynaklarına, plastikten elektroniğe ve sayısız diğer sektörde boya ve kaplamanın kalitesi, maliyeti ve çevreye uyumluluğu her geçen gün daha da fazla önem kazanıyor” dedi.

Yüzey İşlemler Teknolojilerine İlgi Artıyor

7 ülkeden toplam 50’nin üzerinde firma ve firma temsilciliğinin katıldığı STT Eurasia Fuarı hakkında bilgi veren Artkim Fuarcılık Projeler Satış Müdürü Çağdaş Kardaş ise, fuarı yerli ve yabancı 2.000’den fazla sektör profesyonelinin ziyaret etmesini beklediklerini ifade etti.

2. Yüzey İşlemler Teknolojileri Fuarı STT Eurasia Fuarı’na Türk firmaları haricinde, Fransa, İsveç, Almanya, İtalya, Avusturya ve Kore’den de firmalar katılıyor.

Bu yıl özellikle İran, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Doğu Avrupa ülkelerinden gelecek yabancı ziyaretçi sayısında da artış beklenen fuar; yüzey işlem, kaplama ve galvaniz kimyasalları, tesis ve ekipmanlarını ilgilendiren tüm sektör mensuplarını bir araya getirecek.

Fuar ile ilgili konuşan Artkim Group Direktörü Cengiz Yaman ise, yüzey işlem ve teknolojilerinin de yer aldığı bir fuar ile PaintExpo Eurasia Fuarı’nın eş zamanlı düzenlenmesi ile ilgili talepler aldıklarını ve sonrasında ortak bir organizasyon gerçekleştirmeye karar verdiklerini belirtti.

Cengiz Yaman “Otomotiv, Gemi ve Yatçılık, Ağır Ekipmanlar, Alüminyum, Galvaniz, Beyaz Eşya ve Elektrikli Cihazlar, Boru, Demir Çelik, Enerji, Havacılık ve Savunma Sanayi gibi sektörlerin gelişimini de gözlemleyerek, 2013 yılından itibaren STT Eurasia Yüzey işlemler Teknolojileri Fuarı’nı, PaintExpo Eurasia Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlemeye karar verdik” dedi.

Galvaniz Kaplama Pavilyonu STT Show’da Kapılarını Açıyor


Galder Genel Galvanizciler Derneği adına konuşan Genel Sekreter Burcu Akyüz Akman da STT Eurasia Yüzey işlemler Teknolojileri Fuarı içinde bu yıl ilk kez “Galvaniz Kaplama Pavilyonu” oluşturulmasından büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Dernek olarak sıcak daldırma galvaniz kaplama kullanımını yaygınlaştırmayı hedeflediklerine dikkat çeken Akman, galvaniz sektörü ve alternatif korozyon koruma yöntemlerine göre daha ekonomik, daha uzun ömürlü, daha çevreci bir teknik olan sıcak daldırma galvaniz kaplama hakkında bilgi verdi ve tüm sektör temsilcilerini fuara beklediklerini ifade etti.

Fuar hakkında daha detaylı bilgi  için:  www.stteurasia.com

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]