[et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”on” specialty=”off” _builder_version=”3.0.92″ background_color=”#000000″][et_pb_fullwidth_header admin_label=”BAŞLIK” _builder_version=”3.0.92″ title=”SDG’YE DAİR HER ŞEY BU PAVİLYONDA” text_orientation=”center” header_fullscreen=”off” header_scroll_down=”off” image_orientation=”center” background_layout=”dark” content_orientation=”center” custom_button_one=”off” button_one_icon_placement=”right” custom_button_two=”off” button_two_icon_placement=”right” /][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Artkim Fuarcılık tarafından düzenlen “Yüzey İşlem Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı” STT Eurasia 15 Ekim 2015 günü İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) ikinci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.  3 gün sürecek fuarda sektörümüze dair her şey Sıcak Daldırma Galvaniz Pavilyon’unda yer alacak.

Bu yıl 2’ncisi düzenlenen STT Euroasia Show , İstanbul Fuar Merkezi’nin 9’uncu ve 10’uncu salonlarında dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

Sıcak Daldırma Galvaniz Pavilyonu

GALDER STT  Euroasia Show’da sektörü özel bir pavilionla bir araya getirerek bir ilke imza atıyor. Ziyaretçiler SDG Pavilyonun’da derneğin standında sektöre dair bilgi edinmenin yanı sıra GALDER üyesi firmalarla da tanışarak iş ilişkileri geliştirebilecekler. GALDER üyelerinden Anı Metal, EstGAL, Ingenia, Teknik Plastik ve Zinco Türk’ün yer alacağı pavilyonda ziyaretçiler tesis kurulumundan, ekipmana, galvaniz kimyasallarından pota muayenesine kadar birçok konuda çözüm ortağına ulaşabilecekler.

Ayrıntılı bilgi:

www.stteurasia.com

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]