[et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”on” specialty=”off” _builder_version=”3.0.92″ background_color=”#000000″][et_pb_fullwidth_header admin_label=”BAŞLIK” _builder_version=”3.0.92″ title=”STT EURASI SHOW BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ” text_orientation=”center” header_fullscreen=”off” header_scroll_down=”off” image_orientation=”center” background_layout=”dark” content_orientation=”center” custom_button_one=”off” button_one_icon_placement=”right” custom_button_two=”off” button_two_icon_placement=”right” /][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.92″]

GALDER Üyeleri SDG Pavilyonunda Ziyaretçilere Kapılarını Açtılar 

Artkim Fuarcılık tarafından düzenlen “Yüzey İşlem Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı” STT Eurasia 15 Ekim 2015 günü İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) gerçekleşti. 3 gün süren fuarda GALDER üyelerini ziyaretçileri “Sıcak Daldırma Galvaniz Pavilyonu”nda ağırladı.

Bu yıl 2’ncisi düzenlenen STT Show Euroasia, İstanbul Fuar Merkezi’nin 9’uncu ve 10’uncu salonlarında dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonellerini bir araya getirdi.

Sıcak Daldırma Galvaniz Pavilyonu

GALDER olarak STT Show Euroasia’da sektörümüz özel bir pavilyonla bir araya getirerek bir ilke imza attık. Ziyaretçiler SDG Pavilyonun’da derneğin standında sektöre dair bilgi edinirken, pavilyondaki diğer stantlarda katılımcı GALDER üyeleriyle görüşme fırsatı buldular. GALDER üyelerinden Anı Metal, EstGAL, Ingenia, Teknik Plastik ve Zinco Türk’ün yer aldığı pavilyon tesis kurulumundan, ekipmana, galvaniz kimyasallarından pota muayenesine kadar birçok konuda çözüm sunan bir ortam oluşturdu.

Fuarın 2’nci günü etkinlikler çerçevesinde düzenlenen workshopta GALDER Genel Sekreteri S. Burcu Akman “ Sıcak Daldırma Galvaniz İle Ekonomik ve Uzun Ömürlü Koruma” konu başlıklı bir sunum yaptı. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği sunumda SDG’li örnek projeler ve çarpıcı araştırmalar dikkat çekti.

 

[/et_pb_text][et_pb_gallery _builder_version=”3.0.92″ posts_number=”5″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” gallery_ids=”4736,4737,4738,4739,4740,4741,4742,4743″ fullwidth=”off” orientation=”landscape” zoom_icon_color=”#2ea3f2″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” background_layout=”light” pagination_font_size_tablet=”51″ pagination_line_height_tablet=”2″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]