[et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”on” specialty=”off” _builder_version=”3.0.92″ background_color=”#000000″][et_pb_fullwidth_header admin_label=”BAŞLIK” _builder_version=”3.0.92″ title=”2. SICAK DALDIRMA GALVANİZ KONFERANSI” text_orientation=”center” header_fullscreen=”off” header_scroll_down=”off” image_orientation=”center” background_layout=”dark” content_orientation=”center” custom_button_one=”off” button_one_icon_placement=”right” custom_button_two=”off” button_two_icon_placement=”right” /][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Sektörümüzün merakla beklediği Sıcak Daldırma Galvaniz Konferansı’nın ikincisi 20 ve 21 Nisan 2016 günlerinde Crown Plaza Asia Istanbul Oteli’nde gerçekleşiyor.

İlki 2014’te yapılan Sıcak Daldırma Galvaniz Konferansı, daha zengin programı ve daha büyük sergi alanıyla galvaniz sektörünü bir araya getirmeye hazırlanıyor. 2 gün sürecek konferansta galvaniz sektörüne yön verecek, sektörün gelişmesine katkı sağlayacak teknik sunumlar yapılacak, sektörün güncel konuları ele alınacak. Galvaniz teknolojisindeki son yenilikler ve ürünler tanıtılacak. Galvaniz dünyasının tüm aktörlerini bir araya getiren konferans sektör içi iletişime de aracı olacak.

Konferans katılımı için kayıt formları çok yakında sitemizde yayınlanacak.

Ayrıntılı bilgi için:

Genel Galvanizciler Derneği – GALDER

0216 445 71 21

info@galder.org.tr

KaydetKaydet

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]