SBE16 İstanbul Konferansı Türkiye’de ilk kez bu yıl Türkiye İMSAD organizasyonuyla gerçekleştirilecek. 13-15 Ekim 2016 tarihleri arasında Swissotel The Bosphorus İstanbul’da yapılacak konferansta Genel Sekreterimiz Burcu Akman da bildiri sunacak.

50’den fazla ülkede 2000 yılından bu yana yapılan Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferanslar Serisi (The Sustainable Built Environment Conference Series) kapsamında bu yıl SBE16 İstanbul Konferansı, Türkiye İMSAD’ın organizasyonuyla gerçekleştirilecek.

Türkiye’de ilk defa düzenlenecek konferansın ana teması “Akıllı Metropoller-Sürdürülebilir ve Akıllı Binalar ile Akıllı Şehirler için Entegre Çözümler” (Smart Metropols-Integrated Solutions for Sustainable and Smart Buildings & Cities) olarak belirlendi. Konferansta sürdürülebilir bir gelecek için Ar-Ge ve inovasyonun önemine dikkat çekilecek, sanayi-üniversite işbirliklerinin örnekleri paylaşılacak. Sürdürülebilir gelecek, iklim değişikliği, akıllı binalar, yeşil binalar ve şehirler gibi pek çok konuda yapılan çalışmalar, ülke olarak mevcut durumumuz, sorunlarımız ve çözüm önerilerimiz tartışılacak.

Konferans, yapı malzemesi üreticilerini, bilim insanlarını, uygulayıcıları, mimarları, mühendisleri, müteahhitleri, akademisyenleri, sanayicileri, devlet kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirecek. 3 gün boyunca 100’den fazla bildirinin paylaşılacağı konferansta GALDER Genel Sekreteri Burcu Akman, Sıcak Daldırma Galvanizle Sürdürülebilir Koruma konulu bildirisini sunacak.

Ayrıntılı bilgi ve katılım için:

www.sbeistanbul.com

www.imsad.org