Demir, Çelik, Metal Ürünleri ve Üretim Teknolojileri Fuarı

Fuarcılık sektörüne yepyeni bir anlayışla giriş yapan SKY Fuarcılık, uzun zamandır bu alandaki önemli bir boşluğu doldurmanın hazırlığı içinde. METAL EXPO İSTANBUL, demir çelik sektöründe yıllardır yokluğu hissedilen ve dört gözle beklenen bir fuar olacak. Bir ilk organizasyon olmasına rağmen bu konuda oldukça yoğun bir tanıtım kampanyası başlatan SKY Fuarcılık; Avrupa’nın en prestijli demir çelik fuarı olan MADE IN STEEL’in düzenleyici kuruluşu Sider Web ile gerçekleştirdiği ortaklıkla METAL EXPO ISTANBUL’u uluslararası fuarcılık platformunda da önemli bir yere taşıyor.

12-15 Eylül 2018 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek METAL EXPO İSTANBUL, demir çelik sektörüne hizmet ve ürün veren kurum ve kuruluşları sektörle bir araya getirerek, etkin B2B görüşmeleriyle sürdürülebilir, karlı iş birliktelikleri oluşturabilmelerini sağlamayı hedeflerken, demir çelik endüstrisi ve makine imalat sanayinin, dünya pazarlarına entegrasyonuna ivme kazandırmak; imalat kapasitesini maksimize edecek yol haritaları belirlemek ve böylelikle istihdam talebine yanıt verecek politikaları desteklemek gibi önemli amaçlara hizmet edecek, demir çelik endüstrisindeki üretici ve tüccarları bir araya toplayarak sektördeki dağıtım kanallarını daha etkin kılacak  dev bir ticari platform özelliği taşıyor.

Organizasyon sadece fuar ile de sınırlı değil. METAL EXPO, sektörün önemli isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı konferanslara da ev sahipliği yapacak.

Ayrıntılı bilgi ve online davetiye için:
www.metalexpo.com.tr