Gelenekselleşen GALDER iftarı sektörü 8’nci kez buluşturdu. GALDER üyelerinin yanı sıra sektör dostlarının da katıldığı İftar organizasyonu 24 Mayıs günü İstanbul Crown Plaza Asia Oteli’nde yapıldı.

GALDER üyelerinden ANI Metal ve Koruma Klor Alkali’nin destekleriyle gerçekleşti. 110 kişinin katıldığı organizasyon Türk musikisi konseriyle başladı. İftar sonrasında yapılan semazen gösterisi yabancı konukların olduğu kadar yerli konukların da beğenisiyle karşılandı.

Gösteri sonrasında sahneye çıkan GALDER Başkanı M. Cihan Yıldırım, hem iftarın hem de GALDER seminerinin gerçekleşmesine katkı sağlayan firmalara teşekkür etti.

Yıldırım, “Bir çocuğun gülümsemesinden daha değerli bir hediye bulunamayacağından hareketle bugün gerçekleşen organizasyonlara sponsor olan firmalar adına LÖSEV’e bağış yaptık.” dedi ve sırasıyla Alper Akçam (ANI Metal), Zümran Aracı (Koruma Klor), Angela Curtis (Hasco Thermic Ltd.) ve Andreas Osterkorn’a (Scheffer Krantechnik GmbH) LÖSEV sertifikalarını takdim etti.

Seminerin konuk konuşmacılarına da teşekkür eden Cihan Yıldırım, sırasıyla Murray Cook (EGGA), Vasili Rus (EGGA), Prof. Frantisek Wald (Çek Teknik Üniversitesi) ve Prof. Dr. Mustafa Yaşar’ı (Karabük Üniversitesi) sahneye davet etti ve GALDER’in hediyelerini takdim etti.

İftar programı Türk musikisi konserinin ikinci bölümüyle devam etti. Konukların hoş vakit geçirdiği etkinlik toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.