International Zinc Association (IZA – Uluslararası Çinko Birliği) ve Türkiye Sıcak Daldırma Galvaniz Sektörü’nün temsilcisi Genel Galvanizciler Derneği’nin(GALDER) birlikte düzenledikleri 4. International Zinc Conference (Uluslararası Çinko Konferansı -Avrupa) 30 Mart – 1 Nisan 2020 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşiyor.

Çinko Konferansı küresel ve bölgesel çinko metali pazar eğilimleri hakkında güncel bilgi, alt sektörlerden genel galvaniz ve sürekli galvanize bakış ve sürdürülebilir standartları ele alıyor. 1 buçuk gün sürecek konferans, galvaniz tesisi turuyla tamamlanıyor. Dünyanın önde gelen endüstri paydaşları, teknik uzmanları ve kıdemli analistleri konuşmacılar arasında yer alıyor.

Andrew Green

IZA’nın 4. Uluslararası Çinko Konferansı’nı (Avrupa) Türkiye’de ve İstanbul’da GALDER işbirliği ile düzenlemekten heyecan duyduğunu dile getiren Uluslararası Çinko Birliği İcra Direktörü Andrew Green sözlerine şunları ekledi:

GALDER ile ortaklığımız, Türkiye ve MENA bölgesindeki çinko ve galvaniz endüstrilerini küresel teknik bilgi paylaşım ağımıza dahil etmek, en son pazar gelişmelerini tartışmak ve yeni iş bağlantıları kurmak için eşsiz bir fırsat sağlayacak. Türkiye ve MENA önemli bir büyüme potansiyeline sahip ve bu konferans üye endüstrilerimiz için çok değerli olacak. İstanbul da bunun için mükemmel bir yer. ”

Konferansla ilgili açıklama yapan GALDER Tanıtım Komitesi Koordinatörü Bünyamin Halaç ülkemizde ilk defa

Bünyamin Halaç

gerçekleşecek, çinko ve galvaniz sektörünün en önemli konferanslarından birine ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını söyledi. Halaç konuşmasına şu şekilde devam etti:

4. Uluslararası Çinko konferansı, 3 farklı Avrupa şehirlerinden sonra İstanbul’da yapılacak. GALDER, bu gurur verici etkinliği, çinko endüstrisinin küresel temsilcisi IZA ile birlikte organize edecek. Dünyamızda daha sürdürülebilir ve modern bir geleceğin dönüm noktalarından biri olan çinkonun çevresel ve ekonomik farkındalığının oluşmasına katkı sağlamaktan çok mutluyuz. Bunun İstanbul’da yapılması ayrı bir mutluluk. Bu vesileyle, Türkiye Sıcak Daldırma Galvaniz Endüstrisi’nin temsilcisi GALDER olarak, tüm paydaşlarımızın kapsamlı bilgi ve tecrübe kazanabilmelerine aracı olmaktan memnuniyet duyuruyoruz.”

Konferans programı ve ayrıntılar çok yakında IZA ve GALDER web sitelerinde eş zamanlı olarak yayınlanacak.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için:

https://www.zinc.org/international-zinc-conference-europe-2020/

https://www.galder.org.tr/