İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) gerçekleştirilecek STT Surtech Eurasia Fuarı ve beraberinde eş zamanlı olarak gerçekleşecek PaintExpo Eurasia Fuarları; endüstriyel kaplama, yüzey işlem, galvaniz kimyasalları tesis ve ekipmanları sektörlerinde bir sinerji oluşturmaya hazırlanıyor. GALDER, destekçileri arasında yer aldığı STT Surtech Eurasia’da kendi standında ziyaretçileri ağırlayacak. Sıcak daldırma galvaniz sektörünün önde gelen firmaları GALDER Galvanizing Zone’da kapılarını açacak.

Dünyanın lider endüstriyel kaplama teknolojileri fuarının Avrasya ayağı olan “4. Uluslararası Yüzey İşlem, Galvaniz Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı STT Surtech Eurasia” ve “5. Uluslararası Endüstriyel Kaplama Teknolojileri Fuarı PaintExpo Eurasia” sektörün ihtiyaçlarına yanıt veren eşsiz bir platform olma özelliği taşıyor. Fuarlar 7 – 9 Kasım 2019 günlerinde İFM’de gerçekleşecek.

Etkinliğini her geçen gün arttırmakta olan endüstriyel kaplama teknolojileri temel olarak otomotiv sektöründen yan sanayisine, demir yollarından havacılık sektörüne ve beyaz eşya sektörüne kadar çok geniş bir yelpazede bulunuyor. Aynı zamanda tersane, gemi sanayi, metal ve levha işletmeleri, plastik malzeme, elektronik sektörü, kapı ve pencere üretiminde kullanılıyor. Bunun yanı sıra Türkiye’de bu sektörlerde yaşanan teknolojik ve hızlı gelişmeler yüzey işlem ve galvaniz sektörleriyle doğru orantılı olarak büyüme ve gelişme gösteriyor.

Ayrıca kaplama, yüzey işlem ve galvaniz sektörünün önde gelen isimleri ve kanaat önderleri 3 gün boyunca fuar alanında kurulacak olan “PSE Conference” Konferans ve panel alanında ziyaretçilerle buluşacak. Programlar dahilinde GALDER Yönetim Kurulu Üyesi ve Tanıtım Komitesi Koordinatörü Bünyamin Halaç ve GALDER Genel Sekreteri S. Burcu Akman “Sıcak Daldırma Galvaniz ve Galvaniz Üzeri Boya Uygulamaları (Dubleks Sistem)” konulu sunum yapacaklar.

Sektörden aldığı güçle yoluna devam eden fuarlar 2019 yılında da dünyanın birçok yerinden katılımcı ve ziyaretçiyi İstanbul Fuar Merkezi’nde bir araya getirecekler. Fuara 20 Ülkeden 100’ün üzerinde katılımcı ve Türkiye, Ortadoğu, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler’den olmak üzere 4 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

Fuar alanında kayıt sırası beklememek için linke tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.