Güneş enerjisi ve yenilenebilir enerji sektörünün Türkiye’deki tek uluslararası fuarı olan SOLAREX İstanbul  kapılarını 9- 11 Temmuz 2020 tarihinde açacak !

Asya, Orta Doğu, Afrika ve Türk Cumhuriyetlerine açılan kapı konumundaki ülkemizin, solar sektöründeki uluslararası ilk ve tek fuarı olan SOLAREX İstanbul, Ticaret Bakanlığı’nın açıkladığı genelge doğrultusunda 9-11 Temmuz 2020 tarihine ertelendi.

T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olmak üzere her 3 bakanlığın da desteklediği ve 13’üncüsü düzenlenecek SOLAREX İstanbul 2020  solar sektöründeki güçlü konumuyla dünya çapındaki örgütlerin yetkililerinin ağırlayacak.

Yoğun yabancı ziyaretçileri ile 13. yıldır adından söz ettiren ve sektörün ilk ve tek uluslararası fuarı olan SOLAREX İstanbul’da; inovasyon, dijitalleşme, depolama, çatı ges uygulamaları ve finansal yaklaşımlar konularında 20’yi aşkın seminer programı gerçekleştirilecek.

Bu yıl yine çok renkli ve enerjik geçmesi için gerekli tüm hazırlıklarının tamamlanma aşamasında olan SOLAREX İstanbul Fuarı yoğun tanıtım ve reklam süreçlerini yöneterek yeni ihracat kapılarının açılması için çok önemli bir ticari arena olarak yerli ve yabancı ziyaretçilerini bekliyor.

9-11 Temmuz 2020 tarihinde tüm solar sektörü paydaşları ile İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleyeceğimiz SOLAREX İstanbul’da görüşmek üzere…

Daha fazla bilgi için:
Nehir Çetiner
Voli Fuarcılık Kurumsal İletişim Müdürü
Direkt Tel: 0212 604 5103
Mobil: 0532 616 2628