[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”3.22.3″ background_color=”#000000″][et_pb_fullwidth_header title=”ATIK DEĞERLENDİRME VE GERİ KAZANIM ” subhead=”ÜYE FİRMALAR” text_orientation=”center” admin_label=”BAŞLIK – ÜYE SICAK DALDIRMA GALVANİZ FİRMALARI” _builder_version=”4.2.2″ background_color=”rgba(255, 255, 255, 0)” height=”140px” custom_margin=”||50px||false|false” custom_padding=”0px||0px||false|false” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover=”null” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover=”null” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover=”null” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover=”null” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover=”null” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover=”null” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover=”null” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover=”null” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover=”null” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover=”null” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover=”null” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover=”null” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover=”null” button_two_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover=”null”][/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22.3″][et_pb_row column_structure=”1_4,1_4,1_4,1_4″ _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_blurb image=”https://www.galder.org.tr/wp-content/uploads/2018/10/logo-akkim-01.png” admin_label=”AKKİM” _builder_version=”4.1″ header_level=”h6″ header_font=”|||||on|||” header_text_color=”#000000″ body_text_color=”#000000″ body_font_size=”11px” custom_margin=”|0px||0px|false|true” custom_padding=”5px|0px|5px|5px|true|false” header_text_shadow_style=”preset1″ border_width_all=”1px” border_color_all=”#e0e0e0″]

AK-KİM Kimya
San. ve Tic. A.Ş.

Üye – 1: Can İğdeli

Tel: 0 (212)  381 71 00
e-posta: can.igdeli@akkim.com.tr
Web: www.akkim.com.tr
Adres: Miralay Şefik Bey Sok. No.15 AK Han. Gümüşsuyu Beyoğlu İstanbul

Kimyasallar, ultrafiltrasyon

Koruma Klor Alkali
Sanayi ve Tic. A.Ş.

Üye – 1:  Canan Fidancı

Tel: 0 (262) 239 22 70

e-posta: canan.fidanci@koruma.com.tr
Web:www.koruma.com
Adres: Deniz Mah. Petrol Ofisi Cad. No:43 Derince 41900 Kocaeli

Ürün / Hizmetler:
Klor alkali kimyasalları, temizlik ürünleri, zirai ilaç üretimi

MEB Metal Ve Bileşikleri San.Ve Tic. Ltd. Şti.

Üye – 1: Evren Kumcu

Tel: 0 (262) 641 77 10
e-posta:info@mebmetal.com
Web: www.mebmetal.com
Adres: Barış Mah. 1804/2 Sokak No:24 Gebze Kocaeli

Ürün / Hizmetler:
Çinko oksit, yemlik çinko oksit, çinko içerikli sıvı ve katı gübre

Metal Oksit Kimya San. A.Ş.

Üye – 1: Kaan Özden

Tel: 0 (262) 290 91 10
e-posta: info@metaloksit.com
Web: www.metaloksit.com
Adres: GEBKİM V. Kimya İhtisas Org. San. Demirciler OSB. Nuri Türker Cad. No: 6 Dilovası Kocaeli

Çinko oksit üretimi

Mutlu Metal Ve Kimya San. Ve Tic. Ltd.Şti.

Üye – 1: A.Kadir Mutlu

Tel: 0 (216) 593 11 57

e-posta: info@mutlumetal.net
Web:www.mutlumetal.net
Adres: Aydınlı Mah. Birlik O.S.B.  1.Sokak No:5 34953 Tuzla İstanbul

Ürün / Hizmetler:
Çinko geri kazanım; çinko sülfat, külçe çinko ve teknik kalite çinko oksit imalatı.

NİT Metal A.Ş

Üye – 1:  Ali Norouzi

Tel: 0 (212) 356 10 11

e-posta: info@nitmetal.com.tr